• Utama
  • Berita
  • Majlis Perhimpunan Pagi PDT Hulu Perak Bil 3/201615 Ogos 2016 – Majlis Perhimpunan Pagi Bil 3 Tahun 2016 telah diadakan bertempat di Perkarangan Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Perak yang melibatkan kakitangan PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu.

Walaubagaimana pun, perhimpunan ini merupakan perhimpunan terakhir bagi PDT Hulu Perak, PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu bersama Pegawai Daerah Tuan Haji Mohd Tahir bin Osman.

Antara aturcara program adalah ucapan amanat daripada Tuan Pegawai Daerah sebelum bersara. Beliau banyak menyentuh berkaitan etika bekerja dan mengimbau pengalaman yang mencecah 38 tahun dalam perkhidmatan. Banyak suka duka dan kenangan yang beliau harungi. Dengan pengalaman yang dikongsikan ini, harapan beliau semoga dapat memberi panduan dan semangat kepada pegawai dan kakitangan yang mula berkhidmat dalam sektor awam. Seterusnya sesi pengenalan diri bagi pegawai dan kakitangan baru yang mula berkhidmat di PDT Hulu Perak, PDT Lenggong dan PDT Pengkalan Hulu. Majlis diakhiri dengan sesi bargambar bersama Tuan Pegawai Daerah Hulu Perak sebagai tanda kenangan.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.