• Utama
  • Berita
  • Taklimat Pengurusan Bencana Daerah Hulu Perak

18 Oktober 2019 Gerik : Taklimat Pengurusan Bencana Daerah Hulu Perak telah diadakan di Dewan Persidangan Majlis Daerah Gerik.

Taklimat ini dihadiri oleh Ketua Penolong Pegawai Daerah Hulu Perak, penghulu-penghulu mukim, pengerusi dan setiausaha MPKK. Taklimat disampaikan oleh En Mohd Sophian Bin Ismail, Pegawai Angkatan Pertahanan Awam Hulu Perak bertujuan memberi pendedahan dan permakluman kepada para peserta berkenaan kaedah pengurusan bencana, peranan setiap agensi dan jabatan dalam pengurusan bencana daerah. Sesi ini telah diadakan di Dewan Persidangan Gerik pada 17 Oktober 2019 anjuran Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Perak dengan kerjasama Angkatan Pertahanan Awam Daerah Hulu Perak.

Taklimat Pengurusan Bencana Daerah Hulu Perak Taklimat Pengurusan Bencana Daerah Hulu Perak
   
https://pdtgerik.perak.gov.my/index.php/berita/343-taklimat-pengurusan-bencana-daerah-hulu-perak https://pdtgerik.perak.gov.my/index.php/berita/343-taklimat-pengurusan-bencana-daerah-hulu-perak

 

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.