• Utama
  • Archive
  • News Archive
  • Buletin
  • Perhimpunan Terakhir Bersama Tuan Zulhisham Ahmad Shukori sebagai Pegawai Daerah Hulu Perak
 

31 Jan 2020 Beberapa program telah diadakan bersempena pertukaran Tuan Zulhisham Ahmad Shukori ke Pegawai Daerah Manjung berkuat kuasa 3 Februari 2020.  Beliau telah berkhidmat sebagai Pegawai Daerah Hulu Perak bermula 15.1.2018 sehingga 31.01.2020.

Antara program yang telah berlangsung ialah Perhimpunan Bulanan yang melibat gabungan warga ketiga-tiga Pejabat Daerah dan Tanah Hulu Perak (Gerik), Lenggong dan Pengkalan Hulu dan diadakan di Dewan Persidangan Gerik. Pada majlis ini, Tuan Zulhisham telah menyampaikan amanat kepada warga Pejabat Daerah dan Tanah di Hulu Perak supaya dapat meneruskan kecemerlangan perkhidmatan mereka serta memberi kerjasama kepada pengganti beliau kelak.

1
bergambar kenangan
1
Tuan Zulhisham memberikan amanat beliau

1

Cenderahati daripada Bahagian Pengurusan Tanah PDT Hulu Perak

1
Ucapan wakil PDT Pengkalan Hulu
1
Cenderahati daripada Bahagian Khidmat Pengurusan PDT Hulu Perak
1
Ucapan wakil PDT Lenggong
1
Cenderahati daripada PDT Pengkalan Hulu
1
Ucapan wakil Penghulu Daerah Hulu Perak

 

Selain itu, Majlis Perjumpaan Pegawai Daerah Hulu Perak dengan Ketua-Ketua Jabatan serta Para Pemimpin Daerah Hulu Perak  telah berlangsung di Dewan Serbaguna Majlis Daerah Gerik. Pada majlis ini, Tuan Zulhisham telah menyampaikan ucapan peghargaan beliau kepada semua ketua-ketua jabatan dan para pemimpin yang hadir kerana telah memberi kerjasama kepada beliau sepanjang perkhidmatan beliau sebagai Pegawai Daerah Hulu Perak.

1
Tuan Zulhisham menyampaikan ucapan beliau
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
Bergambar kenangan bersama hadirin

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.